top of page
evenementen

Je organiseert een evenement voor leerkrachten, directeurs, ondersteuners en/of andere onderwijsprofessionals. Je zoekt een spreker die zorgt voor een inspirerende belevenis én diepgaande inhoud.

Iemand uit de praktijk, voor mensen in de praktijk.

Theatervoorstelling, keynotespeech of workshop: ontdek wat ik voor je kan doen.

Steffie speaking vierkant.jpg

Deze voorstelling nodigt mensen uit om hun blik op onderwijs in vraag te stellen, op een ontspannen, niet belerende manier.

 

Balancerend tussen wetenschappelijke inzichten, hilarische en pakkende verhalen uit de praktijk en slimme metaforen zorgt ze zowel voor een moment van reflectie als energie en verbinding.

Wat een wervelend tempo. Wat een evenwichtige afwisseling tussen hilariteit, pijnlijk accurate analyses en ontroerende verhalen, uit de leraarskamer en klas gegrepen. Geen woord te veel, geen kwinkslag te vroeg of te laat: een héél slimme, scherpe, professionele en doorleefde performance.


Lies Poignie - educatief uitgever

goed_onderwijs_ik_weet_wat_dat_is.jpg

Theaterlezing - Goed onderwijs: ik weet wat dat is

Hoe houd je je werkdruk als onderwijsprofessional onder controle? En vooral: hoe verhoog je je werkgeluk?

Geen zelfzorgtips uit de flair, wel een soms confronterende, dan weer hilarische voorstelling vol spiegels, praktische sleutels en strategieën. Een energieboost van jewelste voor iedereen die werkt in het onderwijs.

Door deze voorstelling heb ik nog meer zin om nog veel jaren voor de klas te staan! Knappe opbouw, een boodschap die binnenkomt, gelachen en geweend, heerlijke voorstelling!


Veerle S. - leerkracht

Steffie dozen.jpg

Theaterlezing - Meer werkgeluk, minder werkdruk

Door mijn ruime ervaring als leerkracht en begeleider van meer dan 200 schoolteams, kan ik keynotes en workshops op heel wat verschillende manieren invullen. Om een idee te krijgen van waarover het allemaal kan gaan: kijk gerust eens rond op de pagina's waar mijn aanbod voor schoolteams staat beschreven en contacteer me om af te stemmen.

Je zoekt eerder een sessie rond werkgeluk, veerkracht, team- en zelfzorg, communicatie, efficiënt en inclusief vergaderen, ... ?

Je zoekt eerder een sessie over (haalbaar) inclusief lesgeven of diversiteitssensitief onderwijs en onderwijsbeleid?

Steffi 20.05.20 1920 px-27c.jpg

Keynotes en workshops

bottom of page