top of page

Wat als...

 

... er een boek op komst was dat je hielp om te schitteren in jouw rol in het onderwijs?

Anderen iets bijbrengen en helpen groeien: werken in het onderwijs heeft alles om heerlijk te zijn. Alleen voelt dat niet altijd zo. De kern van je opdracht wordt overschaduwd door duizend-en-een bijkomende taken: administratie, vergaderingen, organisatie van schoolactiviteiten, brandjes blussen… Het lerarentekort en de dalende onderwijskwaliteit zorgen voor nog meer frustratie en druk. Onderwijsmensen vergeten waarom ze ooit voor het onderwijs kozen, of ze voelen het niet meer. Zo dooft bij sommigen de vlam stilaan uit.

Met dit boek wil ik je vuur beetje bij beetje en duurzaam aanwakkeren en je leren het onder controle te houden. Of je een startende leerkracht bent of al decennia in de praktijk staat: dit boek is een trouwe co-piloot voor elke onderwijsprofessional. Het vertelt je niet hoe jij je werk moet doen, maar biedt inspiratie en praktische tools om te schitteren in jouw rol in het onderwijs.

steffie_db_met_dozen_essentie_en_ruis (1).png

Wat denk je?

Mag ik je co-piloot zijn?

Indien ja, langs hier

'Maar je hebt toch veel vakantie' is in volle afwerkingsfase en verschijnt in de tweede helft van augustus 2024. Bestel het boek nu al, dan:

- heb je het als eerste in je brievenbus

- signeer ik je exemplaar

- stuur ik een cadeautje mee

Heb je een vraag over het boek? Wens je groter aantal exemplaren in één keer te bestellen (bv. cadeau voor Dag van de leerkracht)? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of mail naar info@steffiedb.be

bottom of page