top of page

vorming

zinvol en verbindend

efficiënt en prettig

DIGITAAL VERGADEREN

Hoe doe je dat?

digitaal vergaderen foto zonder chat.jpg

Jij wil online vergaderingen leiden waarbij...

... iedereen de hele tijd actief betrokken is.

... mensen een gevoel van verbondenheid met elkaar ervaren

 

... iedereen zijn inbreng kan en durft te doen en open communiceert

.... goede, ook moeilijke beslissingen genomen worden

en dat zonder grote technische kennis of dure tools.

Dat kan!

Ik ben Steffie.

Al meer dan 10 jaar begeleid ik als consulent school- en andere teams. Die smaken niet enkel mijn inhoudelijke expertise, maar ook de bruisende manier waarop ik met groepen aan de slag ga.

Ik heb me gaandeweg gespecialiseerd in het ook online brengen van diezelfde energie. Bij mij geen saaie, langdradige digitale meetings. 

De sleutel? Die zit niet in ingewikkelde technologie, maar in de manier waarop je vergaderingen aanpakt en eenvoudige tools gebruikt. Die kennis deel ik graag met je.

Steffi 20.05.20 1920 px-1.jpg

Wat?

In deze online vorming laat ik je beleven hoe je digitaal vergaderen zinvol, verbindend en efficiënt kan organiseren en begeleiden. We focussen op HOE je eenvoudige, meestal kosteloze tools zo goed mogelijk kan inzetten om de doelen van jouw vergadering te bereiken.

Wanneer?

Er zijn net enkele sessies voorbij. Voorlopig zijn er geen geplande data meer. Word je graag als eerste uitgenodigd wanneer ik deze vorming weer inplan? Laat dan even je e-mailadres achter via dit formulier.

Voor wie?

Iedereen die digitale vergaderingen leidt of digitale vormingen geeft bij teams van 5 tot 75 deelnemers. Ik gebruik veel voorbeelden uit onderwijscontext, maar de aangebrachte technieken zijn in alle sectoren inzetbaar.

Kostprijs

Deelnemen kan voor 45 euro per persoon, inclusief BTW. Je kan meteen betalen of binnen de 14 dagen. Je krijgt meteen bij een inschrijving een (al dan niet betaalde) factuur.

Deze vorming in je organisatie/bedrijf?

Dat kan. Contacteer me voor info en prijzen via dit formulier.

Inschrijven

Klik op het gewenste moment van deelname om in te schrijven. Het aantal plaatsen is beperkt...

Nog een vraag? Contacteer me!

bottom of page