top of page
Creatief en didactisch schrijfwerk en advies

Je zoekt...

... een auteur om sprankelend didactisch materiaal te ontwikkelen bij jouw boek. Je vindt een diversiteitsbewuste insteek daarbij een vanzelfsprekendheid.

didactisch materiaal Lou 2
didactisch materiaal Lou 1
didactisch materiaal Lou 3

... een auteur die meewerkt aan een methode voor Nederlands, wiskunde, muzische vorming of wereldoriëntatie. Je hecht veel belang aan inclusief onderwijs, creatieve opdrachten op basis de recentste pedagogisch-didactische inzichten, inzetbaarheid in alle onderwijscontexten, integratie van digitale tools en gebruiksgemak voor leerkrachten.

GVS 3
GVS 2
GVS 1

... een consulent die je adviseert bij het ontwikkelen van diversiteitsbewuste boeken, scripts voor televisie, films en andere media of didactisch materiaal.

Gevonden.

Enkele van mijn realisaties

Lou op weg naar school.png
Gelukkige vaderdag Silvie.png
Plafondmeisje.png
mvx - wat zegt een foto.png
Lou in het herfstbos.png
profielfoto vierkant.jpg

Ik ben leraar lager onderwijs.
Ik gaf voorlopig 12 jaar met veel plezier les aan zowel kleuters als lagere schoolkinderen in Brussel en Aalst (België). Daarnaast geef ik al 7 jaar vorming en ontwikkel ik didactische materialen, onder andere over diversiteit.

Steffie speaking vierkant.jpg

Ik houd van het maken van materialen die klassen, leerlingen en volwassenen doen bruisen. Dat kunnen kant-en-klare tools zijn, maar ook ideeën die de creativiteit prikkelen van wie er mee aan de slag gaat.

Ik ben Steffie.

Leer me kennen door de foto's aan te wijzen.

Ontwerp zonder titel.jpg

Zelf ben ik de bezielster van de boekenreeks Lou (K. Amant - Clavis Uitgeverij). Ik leidde het ontwikkelingsteam achter de verhalen en schreef het didactisch materiaal grotendeels zelf.  De boeken en het didactisch materiaal werden intussen gebruikt door tienduizenden mensen.

Steffi 20.05.20 1920 px-27b.jpg

Niet alleen door auteurs, maar ook door onder andere scenarioschrijvers word ik regelmatig om advies gevraagd. Diversiteit als een evidentie neerzetten in boeiende verhalen en materialen: daar ga ik voor.

Samenwerken?

Ben ik de auteur of consulent die jij nodig hebt? Ik bespreek het graag met je!

bottom of page